Ultimate Mudness – Despre noi

Următoarea cursă: 12 august 2017 – Circuitul de Motocross TCS, Ciolpani, Ilfov           

Acces: Din DN 1 (Soseaua Bucuresti – Ploiesti) la km 37. Atentie: nu se poate vira stanga din DN, venind dinspre Bucuresti; se poate intoarce legal si in siguranta, in localitatea Potigrafu.

Coordonate GPS: 44.746396, 26.079824              Link GoogleMaps:  Ultimate Mudness Ciolpani

Schita Acces Ciolpani

Ultimate Mudness este cursa la care visezi de mult şi la care te vei întoarce cu fiecare ediţie. Vei avea ocazia să te distrezi activ, prin efort fizic şi perseverenţă, parcurgând obstacole diferite şi târându-te pentru prima dată prin noroi şi gropi cu apă.

De pe fronturile de luptă din Asia şi Europa şi din poligoanele speciale de antrenament, o echipă de experţi militari îşi mută tabăra pe terenul Ultimate Mudness, unde îţi vor pregăti cel mai complex traseu cu specific militar. Susţinuţi de consultanţii noştri sportivi, alergători şi instructori de crossfit, au gândit astfel obstacolele cursei şi amenajarea traseului încât să se potrivească tuturor participanţilor, indiferent de sportul preferat sau nivelul de pregătire.

Foto Homepage 1  _DSC9265  foto catalin samoila foto club closeup (52)

Ultimate Mudness nu este o cursă uşoară, dar poate fi parcursă până la capăt de oricine, cât timp cât există voinţă. Şi fairplay. Este o cursă unde va prima spiritul de echipă şi unde participanţii se vor ajuta reciproc la depăşirea obstacolelor.

Avem experienţa necesară pentru a garanta acest lucru, avem experienţa de care este nevoie pentru a vă promite că va fi o cursă de neuitat. Echipa noastră a organizat primul eveniment de tip obstacle race din România, în mai 2013, iar de atunci am realizat cu succes numerose curse de alergare cu obstacole şi mud run, la Cluj, Braşov Mogoşoaia, Clinceni.

Ultimate Mudness vine la această ediţie cu pachetul de cunoştinţe acumulat de către organizatori în urma acestor evenimente şi va fi cu adevărat o cursă de mud run la nivel mondial. Un eveniment construit şi mai ales dedicat valorilor echipă, fair play, coeziune, prietenie, colegialitate, respect, sport, aventură și distracţie.